Despre noi

Sigma Distributie a luat fiinta in februarie 2007 la Cluj-Napoca, iar in prezent isi desfasoara activitatea pe tot teritoriul tarii. Clientii preponderenti sunt din domeniul industrial, operatori de transport, companii agricole si din domeniul constructiilor.

Activitatea principala a companiei este distributia de lubrifianti auto si industriali de marca, cum ar fi Shell, Agip , Total , de calitate premium, precum si a uleiurilor si a unsorilor cu aditivi de inalta performanta pentru lubrifieri cu durata mare in serviciu - OKS Germania, recunoscute ca lider pe plan mondial, mai ales in domeniul lubrifiantilor si a vaselinelor cu aplicatie in industria alimentara.

Odata cu aderarea la Uniunea Europeana a Romaniei, in industria alimentara si activitatile conexe ale acesteia (farmaceutica, ambalaje, jucarii etc.) conform HG 924 / 2005 privind Regulile generale pentru igiena produselor alimentare, toti operatorii economici din industria alimentara trebuie sa puna in aplicare , sa implementeze si sa mentina o procedura sau proceduri permanente bazate pe principiile sistemului HACCP (Analiza Riscurilor si Punctelor Critice de Control) incepand cu 1 octombrie 2006, fapt pentru care s-au elaborat si ghiduri de bune practici pentru a sprijini agentii economici in activitatea lor. Aceasta inseamna ca pentru siguranta si igiena alimentara, pentru majoritatea aplicatiilor, produsele folosite in activitatea de productie si intretinere au nevoie de abilitari alimentare conforme cu legislatia europeana.

Pentru a veni in sprijinul agentilor economici din industria alimentara, o gama foarte larga din produsele OKS au obtinut aceste abilitari.

Misiunea noastra este de a aduce consumatorilor de uleiuri auto si industriale, produse de cele mai inalta calitate, la cele mai mici preturi posibile si in cel mai scurt timp cu putinta.

Dorinta de a dezvolta o afacere durabila in Romania, calitatea produselor comercializate, precum si capacitatea de a oferi solutii viabile la nevoile partenerilor nostri au condus la o dezvoltare accelerata a afacerii. Ne bucuram sa avem ca parteneri actori importanti de pe piata auto si cea industriala.

Sigma Distributie, fiind o companie flexibila care poate sa deserveasca clietii in timp util (maxim 48 de ore de la comanda pentru produsele aflate in stoc), si-a marit constant portofoliul de clienti pe tot teritoriul tarii, ajungand la peste 1000 de clienti activi.

In 2014 Sigma Distributie a lansat eMagazie.ro, magazin online de uleiuri auto, moto, ATV si ambarcatiuni, in care iti pune la dispozitie experienta consistenta in domeniu pentru a gasi solutia optima in ceea ce priveste uleiul pe care il cauti.

banner-campanie-sigma ×